Nasza firma oferuje Państwu garmaż na różnego rodzaju przyjęcia urodzinowe i imieninowe, I komunie, wesela, stypy i inne. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w organizowaniu tego rodzaju przyjęć a nasze produkty cieszą się uznaniem naszych dotychczasowych klientów.


NASZA OFERTA GARMAŻERYJNA:

Potrawy z mięsa:
  1. galareta mięsna z wieprzowiny,
  2. schab faszerowany śliwką,
  3. schab książęcy,
  4. ozory w galarecie,
  5. żołądki w galarecie,
  6. szynka z jajkiem w galarecie,
  7. befsztyk tatarski,
  8. rolada węgierska,
  9. rolada pieczarkowa,
  10. boczek faszerowany,
  11. pasztet,
  12. jaja garnirowane w szynce,
  13. jaja garnirowane w szynce na sałatce jarzynowej,
  14. karkówka pieczona faszerowana czosnkiem.
Potrawy z drobiu:
  1. delicja z kurczaka,
  2. kaczka faszerowana,
  3. kaczka w pomarańczach w galarecie,
  4. galareta mięsna z kurczaka,
  5. rolada z indyka z morelami,
  6. indyk w maladze.
Potrawy bezmięsne:
  1. sałatka afrykańska,
  2. sałatka jarzynowa,
  3. jaja faszerowane,
  4. krokiety z kapustą i grzybami.
Potrawy z ryb:
  1. galantyna z ryby,
  2. galantyna z ryby w koszulce,
  3. ryba po grecku,
  4. ryba po turecku,
  5. pstrąg w galarecie,
  6. łosoś w galarecie,
  7. tatar ze śledzia,
  8. sałatka śledziowa,
  9. sałatka z tuńczyka,
  10. carpaccio z łososia,
  11. pstrąg na różowo,
  12. śledż na różowo,
  13. jaja garnirowane łososiem,
  14. jaja garnirowane łososiem na sałatce jarzynowej,
  15. karp w galarecie,
  16. karp na sloodko,
  17. karp po żydowsku,
  18. karp faszerowany w galarecie,
  19. pulpety rybne po żydowsku,
  20. risotto frutti di mare,
  21. pstrąg na postumencie z ryżu.
Potrawy gorące
  1. szaszłyk,
  2. szaszłyk drobiowy,
  3. zrazy wołowe zawijane,
  4. zrazy wołowe z pieczarkami,
  5. zraziki książęce,
  6. uda z kurczaka marynowane z miodem,
  7. pierogi z mięsem,
  8. pierogi z kapustą i grzybami,
  9. pierogi ruskie,
  10. pierogi z serem,
  11. naleśniki z twarogiem,
  12. naleśniki z kapustą i grzybami,
  13. kołduny litewskie,
  14. kotlet de volaille,
  15. kotlet de volaille opiekany,
  16. boeuf strogonow,
  17. bogracz,
  18. forszmak drobiowy,
  19. klopsiki w sosie pieczarkowym,
  20. klopsiki w sosie pomidorowym,
  21. krokiety z mięsem,
  22. krokiety z kapustą i grzybami,
  23. fasolka po bretońsku,
  24. flaki wołowe,
  25. gołąbki,
  26. gulasz wołowy z pieczarkami,
  27. gulasz z serc,
  28. bigos,
  29. leczo,
  30. kotlet mielony,
  31. kotlet shabowy panierowany
  32. kotlet schabowy opiekany,
  33. kotlet schabowy z pieczarkami - panierowany,
  34. kotlet schabowy z pieczarkami - opiekany.

 

Przykładowe produkty:   1   2   3   4   5



  ©2006-2007 Abyrell